Home
Wie zijn wij
Specialisatie
Tarieven
Locatie
Dienstverlening
Contact

Wij zijn ook te vinden op :

     

 

 Dienstverlening :

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het voeren van procedures, maar ook uit het adviseren en begeleiden van cliŽnten bij verschillende vragen op tal van rechtsgebieden.

Iedere zaak begint met een bespreking. Uw advocaat inventariseert dan uw vragen en/of problemen, controleert of er termijnen aan de orde zijn en geeft zo mogelijk een eerste advies over uw juridische positie, het verloop van een eventuele procedure, de risicoís en/of een plan van aanpak.

Hierbij worden behalve de juridische, ook de intermenselijke en financiŽle aspecten meegewogen, waarover u terdege wordt geÔnformeerd.

Ervaring leert, dat uiteindelijk de inhoudelijke aanpak werkt, niet de formele. Het gaat om gefundeerde doortastendheid, niet om de marge. Alleen zo worden oplossingen bereikt en dat is ook de insteek van ons kantoor.

Onze dienstverlening wordt gedekt door een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Nationale Nederlanden, Prinses Beatrixlaan 35, Postbus 93604, 2509 AV Den Haag. Er wordt een maximale dekking gegeven van Ä 500.000,00 per aanspraak. Het dekkingsgebied beslaat de Europese Unie en de EER-landen Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland.

Op onze dienstverlening zijn de Advocatenwet en gedragsregels en verordeningen van de Nederlandse orde van Advocaten van toepassing. Deze regels kunnen gevonden worden op http://www.advocatenorde.nl/wetenregelgeving/vademecum.asp.


Op de dienstverlening is de klachten- en geschillenregeling van toepassing van de Geschillencommissie Advocatuur. Informatie hierover kunt u vinden op:
https://loket.degeschillencommissie.nl/Web/Site/default.aspx?m=commissie&code=adv.
 
Zie voor de klachten- en geschillenregeling ook onze algemene voorwaarden. 

 

Advocatenkantoor Gijzen / Ruys de beerenbroucklaan 28    / 6411 GB Heerlen    /  
 Tel : 045-5790556    /  Fax : 045-5790557  /  KVK : 14108179
Email:info@gijzenadvocaten.nl   /    Algemene voorwaarden
Copyrighted 2015 All rights reserved by Advocatenkantoor Gijzen.